Pesquisar este blog

9 de maio de 2012

Ribera Del Duero HQ by Estudio Barozzi Veiga




Ribera Del Duero HQ by Estudio Barozzi Veiga

-

The site, on the edge of the town, has been sculpted by the city and the landscape, and the project, interprets this conditions, showing the essential features that bring us closer to understanding it. The building becomes a transition element. Aware of the re-composition of the small scale context, and at the same time, establishing a dialogue with the horizon and the landscape monumentality, through the tower volume. A timeless monolith suspended over the plateau. The embodiment of the building, through stone, is understood as an intensification of the site nature, which allows composing a sensorial invocation of the landscape. However, the presence of difference, in which the project expressed their radically contemporary condition.
-

Photos and words: Estudio Barozzi Veiga

Nenhum comentário:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...